Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Eylül 2020 #1 Merhaba. Benim Xiaomi Mi A2 Lite telefonum var. Android One fakat ben MIUI arayüzünü daha fazla seviyorum. MIUI ROM'u var mı? Ve MIUI arayüzüne geçersem ne sıkıntılar yaşarım? Benim için birkaç tane mi uygulaması gelmesi önemli değil.
Merhaba. Benim Xiaomi Mi A2 Lite telefonum var. Android One fakat ben MIUI arayüzünü daha fazla seviyorum. MIUI ROM'u var mı? Ve MIUI arayüzüne geçersem ne sıkıntılar yaşarım? Benim için birkaç tane mi uygulaması gelmesi önemli değil.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 4 Eylül 2020 #2 Android One arayüzü genelde daha akıcı çalışır. Ama Custom ROM düşünürseniz AOSP Extended ROM önerebilirim.
Android One arayüzü genelde daha akıcı çalışır. Ama Custom ROM düşünürseniz AOSP Extended ROM önerebilirim.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 5 Eylül 2020 #3 Çözüm olarak bu iki videoyu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm olarak bu iki videoyu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hz.abram Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 103 26 Mart 2021 #4 189454 dedi: Android One arayüzü genelde daha akıcı çalışır. Ama Custom ROM düşünürseniz AOSP Extended ROM önerebilirim. Genişletmek için tıkla... custom rom nasıl yükleniyor?
189454 dedi: Android One arayüzü genelde daha akıcı çalışır. Ama Custom ROM düşünürseniz AOSP Extended ROM önerebilirim. Genişletmek için tıkla... custom rom nasıl yükleniyor?
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Mart 2021 #5 hz.abram dedi: custom rom nasıl yükleniyor? Genişletmek için tıkla... TWRP ile.