Xiaomi Mi A2 Lite telefon ROM atma

hz.abram

Decapat
Merhaba telefon Android 10 ve aşırı yavaşladı. 10 olunca bende internette araştırdım 1 video buldum. Telefonu MIUI 11 falan yüklüyor bunun hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? LİNK bu arkadaş YouTube kanalında her şeyi anlatmış ama video biraz eski.

Bunları indirdim ama videoda bunları kullanmıyor bunlar ne olacak orayı anlamadım!
-
-
Minimal ADB and fastboot uygulasını kurup içine 1 tane dosyayı attım YouTube'deki arkadaş öyle yapıyordu.
-
-

En baştaki MIUI 13.0.3.0 bunları 3'ünü telefonun SD kartına atacağım.

Şimdi buradan yardım etmek biraz zor. Video da hangi dosyalar kullanılıyorsa sende onları kullan. Bir hata ile karşılaşırsan yardımcı olurum.

Şimdi buradan yardım etmek biraz zor. Video da hangi dosyalar kullanılıyorsa sende onları kullan. Bir hata ile karşılaşırsan yardımcı olurum.

Tamam teşekkürler, haftaya salı falan yapacağım PC de USB yerleri dolu (laptop farkı ) çoğaltıcı aldım onun gelmesini bekliyorum.
Bir de IMEI gider mi? Play Store çalışacak mı? Yoksa APK olarak mı indireceğim uygulamaları?

Hocam ben yaptım zaten benim konuya da yazmişsiniz ne olur ne olmaz diye efs yedeğini SD karta alıyoruz, yoksa depolamaya alıyoruz ve, IMEI gitmiyor, benim gitmedi, ayrıca hem Play Store hem Google uygulamaları çalışıyor ve yüklü geliyor. Tek yapmanız gereken isteğinize göre içindeki MIUI uygulamalarının en güncel sürümlerini APK kurmak, onu da yapmak zorunda değilsiniz ama ilk başta eski sürümleri yüklü geliyor örneğin mi thomas ben güncelledim, siz bilirsiniz. Ayrica ADB fastboot cihazı görmezse driveri kurmak gerekiyor ben kurdum. Ama herkeste gerekmiyor. Eğer görmezse PC yazın buraya soyleyelim. Onun dışında sıkıntı olmuyor ama MIUI 11 kurun benim kurdugum kanaldan ayni siteden ayni ROM'u kurun MIUI 12'den farklı yok sadece tek fark kontrol paneli, performans, pil çok iyi bunu kurun bence. İste konum ve kurduğum ROM'un videosu

burdaki gibi mi?
Burdan yaptınız demi 12 de hızlı pil bitiyor diyorlar hem bi de benim telefon 1.5 yıl oldu batarya eskidi daha hızlı bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…