Hocam ben yaptım zaten benim konuya da yazmişsiniz ne olur ne olmaz diye efs yedeğini SD karta alıyoruz, yoksa depolamaya alıyoruz ve, IMEI gitmiyor, benim gitmedi, ayrıca hem Play Store hem Google uygulamaları çalışıyor ve yüklü geliyor. Tek yapmanız gereken isteğinize göre içindeki MIUI uygulamalarının en güncel sürümlerini APK kurmak, onu da yapmak zorunda değilsiniz ama ilk başta eski sürümleri yüklü geliyor örneğin mi thomas ben güncelledim, siz bilirsiniz. Ayrica ADB fastboot cihazı görmezse driveri kurmak gerekiyor ben kurdum. Ama herkeste gerekmiyor. Eğer görmezse PC yazın buraya soyleyelim. Onun dışında sıkıntı olmuyor ama MIUI 11 kurun benim kurdugum kanaldan ayni siteden ayni ROM'u kurun MIUI 12'den farklı yok sadece tek fark kontrol paneli, performans, pil çok iyi bunu kurun bence. İste konum ve kurduğum ROM'un videosu
Merhaba hocalarım uzun uzun düşündükten ve birkaç konu gezdikten sonra bu konudaki sorunumu tekrar devam etmesi nedeniyle Hocamın dediği gibi telefonuma ROM atmaya karar verdim fakat birkaç sorum var. Ayrıca tavsiyelerinizi de bekliyorum Eski konum ve sorunum- Mi A2 Lite kapanma ve donma sorunu...