Xiaomi Mi A2 Lite telefon ROM atma

Evet doğru yapmışsınız.
Hocam 12 yüklemeyin, şarjı çok yiyor.

Ben yapmadım inernetten buldum.
MIUI 11 EU 11.0.3 bunu yükleyeceğim haftaya şu an USB çoğaltıcı bekliyorum, laptopda boş yer yok klavye, mouse falan takılı.
Aklıma soru gelirse yazarım çok yabancıyım bu konulara.

Yazin hocam, ben yabancı değildim ROM konusuna ama IMEI'den çok korkmustim ve OEM'den, daha once2- 3 tane ROM kurmuştum telefondan önce ama tablete kurmustum OEM de yoktu, IMEI de yoktu, şimdi artık ondan da korkmuyorum 3-4 kere ROM atmış biri olarak.
Bu arada OEM açılınca Android One yazısı yerine gelen ünlem ve İngilizce yazılara aldirmayin, ben daha önce OEM açınca o yazının geldiğini gormemistim, bootloop olan cihazlarda (devre dışı kalan) çıktığını görmüştüm ve telefon tamamen gitti sandım. 5 dk o yazi gitti kapandı, geri geldi, geri kapandı derken bootloop olduğuna ikna olmaya çalışıyordum ki açıldı. Sakın korkmayin ben çok korktum.

OEM nedir?

He tamam teşekkürler şimdi hatırladım geliştiriciden mi ne açılıyordu? Bir sürü terim olunca neyin ne olduğunu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…