Xiaomi Mi A3 vs Redmi Note 8

Xiaomi Mi A3 modeli kamera ve panel olarak daha iyi.

Xiaomi Redmi Note 8 modeli ekran çözünürlüğü ve MIUI arayüzü ile önde.

1- Xiaomi Mi A3 ekranının rahatsız etmediği söyleniyor gözle görmediğim için kesin bir şey söylemiyorum.

2- Xiaomi Redmi Note 8 yeni çıktı fiyatının düşmesi beklemeniz iyi olur.

3- İki telefondan birini alsanız neden diğerkini almadım demezsiniz diye düşünüyorum.

İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO modeline bakabilirsiniz.

İkisi arasında kaldım, sizce hangisi ?
Neredeyse aynı telefonlar. Note 8'de 4 kamera var ve FHD+ ekranı var. A3 ise HD+ ama AMOLED. A3 ekranından dolayı çok az daha iyi pil ömrüne sahip olacaktır. Bence Note 8 ama fiyatının düşmesini bekleyin. Aynı fiyatta olurlarsa Note 8, 100 lira fark olsa bile A3 derim ben şahsen.

Mi A3 ekranı 720p olmasa beğendim telefonlar arasında olacaktı. Çünkü telefonda 720p ile 1080p video veya film izlerken fark oluyor. Mi A3 telefonda tek olumsuz yorumum bana göre ekranın çözünürlüğü.

Xiaomi Mi A3 modeli kamera ve panel olarak daha iyi.

Xiaomi Redmi Note 8 modeli ekran çözünürlüğü ve MIUI arayüzü ile önde.

1- Xiaomi Mi A3 ekranının rahatsız etmediği söyleniyor gözle görmediğim için kesin bir şey söylemiyorum.

2- Xiaomi Redmi Note 8 yeni çıktı fiyatının düşmesi beklemeniz iyi olur.

3- İki telefondan birini alsanız neden diğerkini almadım demezsiniz diye düşünüyorum.

İthalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO modeline bakabilirsiniz.
Bahsettiğiniz ön kamera mı yoksa arkada da mı daha iyi ?

Mi A3 alacaktım,720p ekran ve arayüzünden dolayı vazgeçtim.Redmi Note 8 yada Note 7 Alacağım.

Aslında elime alıp inceledim ve ekranı gayet canlı, parlaktı. Benim de saf android'e ön yargım vardı arayüz vs. alışılır diye düşünüyorum.
Hocam aslında 720p ekrana fazla takılmamıştım.Ama saf android olduğunu öğrenince vazgeçtim.Hiç sevmiyorum o arayüzü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı