BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #11 Abartmayın bu kadar.
D dedemlililer Hectopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 196 Çözümler 1 11 Şubat 2020 #12 BERWAR dedi: Nasıl yükledin? Telefonu da büyük ihtimal garanti dışı olmuştur. Genişletmek için tıkla... mi a3 için port edilmiş miui rom var. Twrp üzerinden yükledim. Evet bu işlem cihazı garanti dışı bırakıyor ama stock romu yükleyip bootloader kilidini kapatırsanız anlamazlar bile. Bu cihaz bi de android one bir cihaz. Sıkıntı olmuyor o yuzden.
BERWAR dedi: Nasıl yükledin? Telefonu da büyük ihtimal garanti dışı olmuştur. Genişletmek için tıkla... mi a3 için port edilmiş miui rom var. Twrp üzerinden yükledim. Evet bu işlem cihazı garanti dışı bırakıyor ama stock romu yükleyip bootloader kilidini kapatırsanız anlamazlar bile. Bu cihaz bi de android one bir cihaz. Sıkıntı olmuyor o yuzden.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #13 dedemlililer dedi: Stock romu yükleyip bootloader kilidini kapatırsanız anlamazlar bile. Bu cihaz bi de android one bir cihaz. Sıkıntı olmuyor o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemleri bildiğine sevindim, herkes bilmiyor normal olarak evet bu şekilde yapılırsa garanti anlamaz bu durumu.
dedemlililer dedi: Stock romu yükleyip bootloader kilidini kapatırsanız anlamazlar bile. Bu cihaz bi de android one bir cihaz. Sıkıntı olmuyor o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemleri bildiğine sevindim, herkes bilmiyor normal olarak evet bu şekilde yapılırsa garanti anlamaz bu durumu.