Xiaomi Mi Band 2 Alınır mı?

Yaklaşık olarak 1 seneyi geçti alalı. Adım takibi, basit bildirimleri görme gibi amaçlarla kullanıyorum. Özellikle de telefonu hep sessizde tuttuğum için arayan olduğunda titreyerek kimin aradığını göstermesi çok hoşuma gidiyor. Bu tür basit amaçlarınız varsa çok güzel bir cihaz. S8+ ile kullanabilirsiniz. Cihazın şarjı da yaklaşık 20 gün gidiyor.

Alınır bence. Kullanan arkadaşlarım memnunlar. Ben de kısa süre içerisinde almayı düşünüyorum.

Hem ucuz hemde küçük benim Mi band 2 nin en sevdiğim tarafı bu. Mi band 2 120 tl civarında Apple watch 1700 tl.

Çok memnunum tek tavsiyem farklı uygulamaları kullanırken diğer uygulamadan bağlantıyı koparın. Yoksa anlatamayacağım değişik sorunlarla karşılaşırsınız.

Çok ucuza Aliexpressten kordon bulabiliyorsunuz. Bende videosunu çekmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bununla unutup duşa bile girdim. Çıktığımda sorunsuz çalışmaya devam etti. Bu fiyata bu kaliteyi nasıl buldum hala aklım almıyor. 100₺'ye böyle bir ürün kesinlikle satın alınması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…