Xiaomi Mi Band 4 alınır mı?

Makaleler
1
Xiaomi Mi Band 4 almak istiyorum ancak kullanıcı yorumu pek yok, bildiğiniz başka bir akıllı bileklik varsa önerirseniz çok yardımcı olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazfit Bip kullanıyorum ben, gayet memnunum.
Kullandığın ürün ile adamın sorduğu ürün’ün ne alakası var?
Xiaomi Mi Band 4 almak istiyorum ancak kullanıcı yorumu pek yok, bildiğiniz başka bir akıllı bileklik varsa önerirseniz çok yardımcı olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet alınır güzel ürün. Honor band 4 kullanıyorum onun çakması.

Uzun süre Mi Band 2 ve 3 kullanmış, iki hafta önce 4'e geçmiş biri olarak; kesinlikle alınır. Aynı fiyatta olan rakiplerinin çoğunda renkli ekran bile yok (Honor Band 4'te mevcut) ve aralarında en şık duran Mi Band 4 kanımca.
Uygulaması oldukça güzel, yanlış ölçüm yaptığına rastlamadım.

Selamlar bende spora yeni başladım , kalp ritmi takibi için düşünüyorum ama alırsam arkadaşın dediği gibi Amazfit Bip vey Xiaomi Amazfit Pace tarzı birşey almak istiyorum. Xiaomi Amazfit Pace 2 Stratos yine tasarımı çok güzel saatler. Neden sadece mi band almak istemiyorum günlük hayatta da şık bir akıllı saatim olsun istiyorum ikisinin kulvarı her ne kadar farklı gibi dursada aynı taipleri amazfit de yapıyor ve daha büyük ve şık.

Bende bisiklet sürmeyi aktivite yaptığım için band 4 almıştım öneririm.

Yeni çıkacak olan Mi Watch'ı beklemenizi öneririm.
5 Kasım'da çıkışı duyurulacak.

Kullandığın ürün ile adamın sorduğu ürün’ün ne alakası var?

Evet alınır güzel ürün. Honor band 4 kullanıyorum onun çakması.
Bildiğiniz başka bir akıllı bileklik varsa önerir misiniz demiş Mustafa Düvenci. Ben de kendi tecrübem doğrultusunda yardımcı oluyorum ama ondan ziyade bence üslubunuza dikkat edin biraz.

Şimdi tekradan hepsiburada'daki mi band 4 ün özelliklerine baktım da 20 güne varan şarj süresi diyor ve ekranı çok şık bu fiyata bu özellikler olması beni şaşırttı.
Hepsiburada'daki fiyatı biraz pahalı açıkcası, ben Trendyol'dan 151 TL'ye aldım.
Şarjının o kadar gitmesi ise doğru ancak her şeyi kapatırsanız. Aktif bir şekilde kullanırsanız yine 2 haftayı rahat çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…