MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 16 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, Xiaomi Mi Band 4 marka bilekliğim var. Bilekliği prizden adaptör yardımı ile şarj edebilir miyim? Elimde SONY EP880 ADAPTÖR Fiyatları ve Özellikleri bu adaptör var uygun mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Merhabalar, Xiaomi Mi Band 4 marka bilekliğim var. Bilekliği prizden adaptör yardımı ile şarj edebilir miyim? Elimde SONY EP880 ADAPTÖR Fiyatları ve Özellikleri bu adaptör var uygun mudur?
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 16 Ağustos 2020 #2 Ben telefonun şarj aletiyle ettim, edebilirsin.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Ağustos 2020 #3 Telefon adaptörü ile şarj edebilirsin. Powerbank ile de olur. Bunun için ayrı almana gerek yok. Mi Band 3 ve 5 var bu şekilde şarj ediyorum.
Telefon adaptörü ile şarj edebilirsin. Powerbank ile de olur. Bunun için ayrı almana gerek yok. Mi Band 3 ve 5 var bu şekilde şarj ediyorum.
MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 17 Ağustos 2020 #4 Linkdeki adaptör ile şarj ediceğim. Batarya ömrü ile ilgili sorun cikarttimi sizde adaptörden şarj etmek.
Linkdeki adaptör ile şarj ediceğim. Batarya ömrü ile ilgili sorun cikarttimi sizde adaptörden şarj etmek.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Ağustos 2020 #5 MertcanDrk dedi: Linkdeki adaptör ile şarj ediceğim. Batarya ömrü ile ilgili sorun cikarttimi sizde adaptörden şarj etmek. Genişletmek için tıkla... Hayır.
MertcanDrk dedi: Linkdeki adaptör ile şarj ediceğim. Batarya ömrü ile ilgili sorun cikarttimi sizde adaptörden şarj etmek. Genişletmek için tıkla... Hayır.