Xiaomi Mi Band 5 alınır mı?

CeddinDeden

Hectopat
Merhabalar, internet üzerinden ikinci el, 200 TL'ye Xiaomi Mi Band 5 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa memnun mudur? Tavsiye eder misiniz ürünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum, neden olduğunu bilmediğim ufak bağlantı sorunları dışında memnunum.

Mi Band 4 kullanıyorum ve memnunum Band 5 kullanan arkadaşımdan görüyorum güzel özellikleri var eğer temizse alın bence.
Teşekkür ederim peki youtube üzerinden egzersiz videoları yapıyorum o esnada kaç kalori yaktığımı cihaz gösteriyor mu?
Mi Band 5 kullanıyorum alınabilir güzel özellikleri var. Sıfırı 220TL sıfır almanızı öneririm.
Haklısınız. Peki hocam kafama göre serbest antrenman yapıyorum. O esnada kaç kalori yaktığımı gösteriyor mu cihaz?

Merhabalar, internet üzerinden ikinci el, 200 TL'ye Xiaomi Mi Band 5 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa memnun mudur? Tavsiye eder misiniz ürünü?
Bence o kadar verdikten sonra 25 lira daha verip sıfır alın. Kulakllık, bileklik tarzı vücut teması olan ürünlerin ikinci elinden sağlık açısından mümkün olduğunca uzak durmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Özellikleri güzel ama ben dahil birçok kişi birkaç gün, hafta vs. sonra bu özellikleri çok sık kullanmıyor zaten, çünkü hevesini alıyor insan. Daha çok saat işlevi kalıyor ön planda. Şarjı falan özelliklerini çok kullanmassanız 3 haftaya kadar, yoğun bir kullanımda 12-14 gün gidiyor. Bir de MiBand uygulamasına bileklikten veri aktarırken bazen hata veriyor tekrar yapıyorsunuz onun haricinde tavsiye ederim şık bir bileklik.

Sağolun hocam. Benim zaten asıl almak istememdeki amaç spor yapıyorum ve kaç kalori yakıyorum spor esnasında onu öğrenmek. Acaba bu işi görür mü?

Sağolun hocam. Benim zaten asıl almak istememdeki amaç spor yapıyorum ve kaç kalori yakıyorum spor esnasında onu öğrenmek. Acaba bu işi görür mü?
Spor aktiviteleri bölümü var ama spor yapmadığımdan hiç kullanmadım bakayım dedim şimdi şarjı bitmiş maalesef. İnternette detaylı videosu vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…