Xiaomi Mi Band 5 + Xiaomi Mi True aynı anda kullanılabilir mi?

Pelevin

Hectopat
Merhaba.

Belki saçma bir soru gibi görünecek ama spor yaparken hem kulaklık hem de akıllı saati kullanmak istiyorum. Bluetooth tek eşleşme seçeneği olduğundan birini bağlandığında diğerinin bağlantısı kopacak mı? Yoksa akıllı saat için başka bir senkronize uygulaması mevcut mu? Ona göre alacağım.

Kullanabilirsin, Miband 4 ile Airdotsu aynı anda kullanıyorum ama gel gelelim eksilerine; bileklikten herhangi bir spor modunu açtığında o sayfadan çıkamıyorsun yani müzik değiştirme,ses açma kapatma vb kullanamıyorsun. Kulaklığa gelirsek onda da şarkı atlama yok (İlk versiyon için konuşuyorum.). Bu yüzden ikisi bence çok performanslı kullanılmıyor aynı anda. Şarkı atlamak için Dotdroid tarzı uygulamalar var ancak gene de ses azaltıp yükseltemiyorsun haberin olsun.

Kullanabilirsin, Miband 4 ile Airdotsu aynı anda kullanıyorum ama gel gelelim eksilerine; bileklikten herhangi bir spor modunu açtığında o sayfadan çıkamıyorsun yani müzik değiştirme,ses açma kapatma vb kullanamıyorsun. Kulaklığa gelirsek onda da şarkı atlama yok (İlk versiyon için konuşuyorum.). Bu yüzden ikisi bence çok performanslı kullanılmıyor aynı anda. Şarkı atlamak için Dotdroid tarzı uygulamalar var ancak gene de ses azaltıp yükseltemiyorsun haberin olsun.

5 alıcam ben. Umarım bu söylediğin sorunlar halledilmiştir 5'te.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı