Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #21 fercklenn dedi: Karaborsaya düşmüş, stok bekle veya başka renk alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O durumdan dolayı mi band 7 pro ilgimi çekmişti ama düşünce spor yaparken geniş ekran bir tık sıkıntı olabilir.
fercklenn dedi: Karaborsaya düşmüş, stok bekle veya başka renk alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O durumdan dolayı mi band 7 pro ilgimi çekmişti ama düşünce spor yaparken geniş ekran bir tık sıkıntı olabilir.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.816 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 4 Ekim 2025 #22 Endlast dedi: O durumdan dolayı mi band 7 pro ilgimi çekmişti ama düşünce spor yaparken geniş ekran bir tık sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyoda zaten her zaman.
Endlast dedi: O durumdan dolayı mi band 7 pro ilgimi çekmişti ama düşünce spor yaparken geniş ekran bir tık sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyoda zaten her zaman.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #23 fercklenn dedi: Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyorda zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Spor dışında futbol da oynuyorum 7 Pro yüksek ihtimal onda da rahatsız eder. Ama ban 10'un rahatsız edeceğini tahmin etmiyorum. fercklenn dedi: Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyorda zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam kolumuzu kaldırınca otomatik ekranı uyandırma özelliği Mi Band 7 Pro da mevcut mu bilginiz var mı? Son düzenleme: 6 Ekim 2025
fercklenn dedi: Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyorda zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Spor dışında futbol da oynuyorum 7 Pro yüksek ihtimal onda da rahatsız eder. Ama ban 10'un rahatsız edeceğini tahmin etmiyorum. fercklenn dedi: Göğüs bench ve sırt çalışırken rahatsız ediyor. Kardiyorda zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam kolumuzu kaldırınca otomatik ekranı uyandırma özelliği Mi Band 7 Pro da mevcut mu bilginiz var mı?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.816 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 6 Ekim 2025 #24 Endlast dedi: Hocam kolumuzu kaldırınca otomatik ekranı uyandırma özelliği Mi Band 7 Pro da mevcut mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Mi band 3'te vardı, onda da olması gerekiyor.
Endlast dedi: Hocam kolumuzu kaldırınca otomatik ekranı uyandırma özelliği Mi Band 7 Pro da mevcut mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Mi band 3'te vardı, onda da olması gerekiyor.