Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 3 Ağustos 2024 #11 Yeyil dedi: Saatin icinde oyunlar vs. oldugu soyleniyor test ettiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Saatin içinde oyun vesaire yok fakat yanlış bilmiyorsam uygulamasında bazı ekranlarda vardı diye biliyorum.
Yeyil dedi: Saatin icinde oyunlar vs. oldugu soyleniyor test ettiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Saatin içinde oyun vesaire yok fakat yanlış bilmiyorsam uygulamasında bazı ekranlarda vardı diye biliyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.917 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #12 Emir DN dedi: Saatin içinde oyun vesaire yok fakat yanlış bilmiyorsam uygulamasında bazı ekranlarda vardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arka plan olarak oyun var diye gordum izledigim inceleme videosunda.
Emir DN dedi: Saatin içinde oyun vesaire yok fakat yanlış bilmiyorsam uygulamasında bazı ekranlarda vardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arka plan olarak oyun var diye gordum izledigim inceleme videosunda.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 3 Ağustos 2024 #13 Yeyil dedi: Arka plan olarak oyun var diye gordum izledigim inceleme videosunda. Genişletmek için tıkla... Vallahi aradım da ben bulamadım .
Yeyil dedi: Arka plan olarak oyun var diye gordum izledigim inceleme videosunda. Genişletmek için tıkla... Vallahi aradım da ben bulamadım .
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.917 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 Emir DN dedi: Vallahi aradım da ben bulamadım . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir DN dedi: Vallahi aradım da ben bulamadım . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 3 Ağustos 2024 #15 Yeyil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benimde dediğim gibi bileklik ekranlarından yapılıyor zaten. Fakat yüklü bir oyun yok.
Yeyil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benimde dediğim gibi bileklik ekranlarından yapılıyor zaten. Fakat yüklü bir oyun yok.