M Mr.Dragon Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Xiaomi Mi Box 2.nesil kafayı yedi. Televizyonu açıyorum kumandaya geç yanıt veriyor ve kafasına göre uygulamalardan falan atıyor yardım edin.
Xiaomi Mi Box 2.nesil kafayı yedi. Televizyonu açıyorum kumandaya geç yanıt veriyor ve kafasına göre uygulamalardan falan atıyor yardım edin.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 16 Nisan 2024 #2 Kumanda box ile baglanti sorunu yasiyor olabilir. Box ulaşılabilir biryerde mi duruyor yoksa TV arkasinda falan mı?
Kumanda box ile baglanti sorunu yasiyor olabilir. Box ulaşılabilir biryerde mi duruyor yoksa TV arkasinda falan mı?
M Mr.Dragon Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 maraushi dedi: Kumanda box ile baglanti sorunu yasiyor olabilir. Box ulaşılabilir biryerde mi duruyor yoksa TV arkasinda falan mı? Genişletmek için tıkla... Bu yeni bir sorun önceden yaşamıyordum box ulaşılabilir bir yerde
maraushi dedi: Kumanda box ile baglanti sorunu yasiyor olabilir. Box ulaşılabilir biryerde mi duruyor yoksa TV arkasinda falan mı? Genişletmek için tıkla... Bu yeni bir sorun önceden yaşamıyordum box ulaşılabilir bir yerde