Çözüldü Xiaomi Mi Box açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beko3171

Femtopat
Daha fazla  
Xiaomi Mi Box HDMI 1'e takılı, normalde hep çalışırdı şu an sinyal yok hatası veriyor. TV açıkken kablosunu takıp çıkarıyorum sonra TV'ye Mi Box'ın logolu açılış ekranı geliyor ve sonra yine sinyal yok diyor.

Çözüm
Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı?
Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü.
Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı?

Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…