B beko3171 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Xiaomi Mi Box HDMI 1'e takılı, normalde hep çalışırdı şu an sinyal yok hatası veriyor. TV açıkken kablosunu takıp çıkarıyorum sonra TV'ye Mi Box'ın logolu açılış ekranı geliyor ve sonra yine sinyal yok diyor.
Xiaomi Mi Box HDMI 1'e takılı, normalde hep çalışırdı şu an sinyal yok hatası veriyor. TV açıkken kablosunu takıp çıkarıyorum sonra TV'ye Mi Box'ın logolu açılış ekranı geliyor ve sonra yine sinyal yok diyor.
Çözüm B B beko3171 18 Nisan 2025 Collavino dedi: Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı? Genişletmek için tıkla... Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü.
Collavino dedi: Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı? Genişletmek için tıkla... Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.107 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 18 Nisan 2025 #2 Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı? Artı 0 Eksi
Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı?
KS KS B beko3171 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 Collavino dedi: Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı? Genişletmek için tıkla... Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Collavino dedi: Başka bir HDMI kablosu takmayı deneyin hocam. Ayrıca Mi Box'lar çalışırken arkasında bir ışık olur o da var mı? Genişletmek için tıkla... Arkasında ki kırmızı ışıktan bahsediyorsan evet var. Tv kablosunu çıkarttım ve biraz bekledikten sonra taktım çalıştırdım ve sorun çözüldü.