Xiaomi Mi Box alınır mı?

bershead

Megapat
Merhabalar.
Bizde Samsung 60 inç Smart TV var fakat internet tarayıcısı adam akıllı çalışmıyor, film ve dizileri oynatmıyor. Bu bizden kaynaklanan bir problem değil, Samsung bilerek actırmıyor. Biz de bu nedenle Smart TV kutusunu değiştirip yeni bir kutu satın almak istiyoruz. Bu kutunun yanında IP TV de satın alacağız. Önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.

Ben küçük olanını almıştım. Gücü prizden alınca cihaz acayip kasıyordu sonra TV'ye taktım düzeldi şu anda sorunsuz kullanıyorum basit oyun bile yükledim.

Mi Box S 4K modelini kullanıyorum. 39" 1080p bir televizyonum var. Onunla kullanıyorum. Gayet sağlıklı, stabil olarak çalışıyor. İçerisinde dahili olarak Netflix ve Amazon Prime Video yüklü geliyor. Asphalt 8, Dead Trigger gibi bazı oyunları da yükleyip oynadım fakat çokta tatmin edici değildi. (Ne bekliyorsam :) ) Ayrıca, bir iki el yordamıyla Geforce Now'da kurabiliyorsunuz. Geforce Now'dan kablosuz gamepadim ile oyunlar oynayabiliyorum. Yine Netflix ve Prime Video'da kusursuz çalışıyor. Dahili bir tarayıcısı yok fakat mağazasında tarayıcılar var. Tarayıcıları indirip istediğiniz sayfadan istediğiniz videoyu oynatabiliyorsunuz. Sanırım bu kadar açıklayacaklarım.

Merhabalar.
Bizde Samsung 60 inç Smart TV var fakat internet tarayıcısı adam akıllı çalışmıyor, film ve dizileri oynatmıyor. Bu bizden kaynaklanan bir problem değil, Samsung bilerek actırmıyor. Biz de bu nedenle Smart TV kutusunu değiştirip yeni bir kutu satın almak istiyoruz. Bu kutunun yanında IP TV de satın alacağız. Önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.

Ben aldım. Çok iyi bence.

Merhabalar.
Netflix hesabınız yoksa tarayıcıdan film izleyecekeseniz port android almanızı öneririm.

Mi Box S modelini kullandik arayuzu guzel ve kullanimi kolaydi. Klavye ve mouse baglayabiliyorsunuz ayrica oyunlar icin kol baglayip kullanabiliyorsunuz.Bizim icin tek eksi tarafi cogu akilli tv lerdeki gibi tarayicisinin cok duzgun calismiyor olmasiydi, ornegin video izlerken belli bir sure sonra donmaya basliyordu fakat video harici yine kullanisliydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı