MAYNR Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 483 Çözümler 2 13 Şubat 2024 #11 1. nesil alınmaz. Kendim 1. nesil Mi Stick kullanıyorum arada bir kendini kapatıyor. Mi Box'ta öyle diyorlar. 2. nesil Mi Box alın alacaksanız. Woonzy dedi: 2. nesili aldım fakat 8 GB olduğunu sonradan öğrendim, çok az geldi sizce yeterli olur mu? TV Smart TV. Genişletmek için tıkla... Yetiyor depolama konusunda sıkıntı yok.
1. nesil alınmaz. Kendim 1. nesil Mi Stick kullanıyorum arada bir kendini kapatıyor. Mi Box'ta öyle diyorlar. 2. nesil Mi Box alın alacaksanız. Woonzy dedi: 2. nesili aldım fakat 8 GB olduğunu sonradan öğrendim, çok az geldi sizce yeterli olur mu? TV Smart TV. Genişletmek için tıkla... Yetiyor depolama konusunda sıkıntı yok.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 14 Şubat 2024 #12 MAYNR dedi: 1. nesil alınmaz. Kendim 1. nesil Mi Stick kullanıyorum arada bir kendini kapatıyor. Mi Box'ta öyle diyorlar. 2. nesil Mi Box alın alacaksanız. Yetiyor depolama konusunda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün geldi her şey iyi güzel de depolama alanı kalan 4.6 diyor bir şey yüklemediğim halde.
MAYNR dedi: 1. nesil alınmaz. Kendim 1. nesil Mi Stick kullanıyorum arada bir kendini kapatıyor. Mi Box'ta öyle diyorlar. 2. nesil Mi Box alın alacaksanız. Yetiyor depolama konusunda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün geldi her şey iyi güzel de depolama alanı kalan 4.6 diyor bir şey yüklemediğim halde.
MAYNR Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 483 Çözümler 2 15 Şubat 2024 #13 Woonzy dedi: Hocam ürün geldi her şey iyi güzel de depolama alanı kalan 4.6 diyor bir şey yüklemediğim halde. Genişletmek için tıkla... 8 GB ın yarısını sistem tüketiyor film vs indirecekseniz arkasına flash bellek takın ona yükleyin. Bana yeterli geliyor depolama alanı. 2-3 sene sonra ekonomik ömrünü tamamlar cihaz kasmalar başlar.
Woonzy dedi: Hocam ürün geldi her şey iyi güzel de depolama alanı kalan 4.6 diyor bir şey yüklemediğim halde. Genişletmek için tıkla... 8 GB ın yarısını sistem tüketiyor film vs indirecekseniz arkasına flash bellek takın ona yükleyin. Bana yeterli geliyor depolama alanı. 2-3 sene sonra ekonomik ömrünü tamamlar cihaz kasmalar başlar.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.351 Çözümler 16 Yer Batman 10 Haziran 2024 #14 Nortex dedi: Bende düşünüyordum bundan almayı Android TV olmayan tvlerde işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Zaten amaç Android olmayan TV'ye Android özelliği katmak.
Nortex dedi: Bende düşünüyordum bundan almayı Android TV olmayan tvlerde işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Zaten amaç Android olmayan TV'ye Android özelliği katmak.