P pinkward Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 198 9 Ekim 2025 #1 Selamlar, Başlıkta da yazdığı gibi hangisini önerirsiniz? Farkları nelerdir? Teşekkür ederim.
X xNanny1 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #2 Günlük kullanım ve bütçe öncelikliyse 2. Nesil, yüksek performans ve ev sineması deneyimi için 3. Nesil tercih edilmeli.
Günlük kullanım ve bütçe öncelikliyse 2. Nesil, yüksek performans ve ev sineması deneyimi için 3. Nesil tercih edilmeli.
P pinkward Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 198 9 Ekim 2025 #3 xNanny1 dedi: Günlük kullanım ve bütçe öncelikliyse 2. Nesil, yüksek performans ve ev sineması deneyimi için 3. Nesil tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Çok da teferruatlı kullanım yapacaklarını düşünmüyorum. Bütçede sorun yok ama üst düzey sinema deneyimi de istediklerini düşünmüyorum. 2.nesil mi tercih edilmeli?
xNanny1 dedi: Günlük kullanım ve bütçe öncelikliyse 2. Nesil, yüksek performans ve ev sineması deneyimi için 3. Nesil tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Çok da teferruatlı kullanım yapacaklarını düşünmüyorum. Bütçede sorun yok ama üst düzey sinema deneyimi de istediklerini düşünmüyorum. 2.nesil mi tercih edilmeli?