Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box alınır mı?

Hocam bir şey soracağım ben bunu alsam monitöre taksam kullanabilir miyim?

Hocam bir şey soracağım ben bunu alsam monitöre taksam kullanabilir miyim?

HDMI çıkış varsa kullanırsınız tabi. Monitörde HDCP desteği yoksa Netflix izlerken sıkıntı olabiliyor bazen. Onu göz önünde bulundurun.

Televizyonunuz akıllı değilse kesinlikle alınır ama aceleniz yoksa bekleyin Mi Box'ın Stick modeli çıkacak. Yani USB bellek boyutunda olanı ve fiyatınında 80 dolar olması öngörülüyor. Tam adı Xiaomi Mi TV Stick. Google'da aratıp bakın isterseniz.

Donanımsal olarak şimdikinden iyi olacak mı?
Twitch izlerken donma, takılma oluyor mu? Donanımı canlı yayın için yeterli mi? Kaç Mbps internet kullanıyorsunuz?

Donanımsal olarak şimdikinden iyi olacak mı?

Twitch izlerken donma, takılma oluyor mu? Donanımı canlı yayın için yeterli mi? Kaç Mbps internet kullanıyorsunuz?

Ben 100 Mbps download 8Mbps upload olan internet kullanıyorum. Donanım olarak Mi box daha stabil ur diye düşünüyorum. Stick olan 4k destekliyecek deniliyor. 1080p modelide olacakmış.Twitch algoritması çok tuhaf. Bende bile bazen takılma oluyor.

İzlediğiniz yayınları 1080p,900p,720p olarak sıralasak hangisi daha rahat?

Arkadaşlar bende bu gün mi box s aldım. Ama ne kadar uğraşsamda netflixte 4k çözünürlükte içerik izleyemiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…