W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Mart 2023 #1 Hangisinin Wi-Fi bağlantısı daha iyidir? Bu benim için önemli. Ve hangisini tavsiye edersiniz?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.977 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 10 Mart 2023 #2 Mi box elbette. Daha stabilize daha verimli, daha hızlı her konuda.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Mart 2023 #3 Quantum9 dedi: Mi box elbette. Daha stabilize daha verimli, daha hızlı her konuda. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda yeni stick'in arayüzünün daha hızlı olduğu söyleniyordu doğru mu bu?
Quantum9 dedi: Mi box elbette. Daha stabilize daha verimli, daha hızlı her konuda. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda yeni stick'in arayüzünün daha hızlı olduğu söyleniyordu doğru mu bu?
K Kaptan42 Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 Stick şeklinde olanlardan uzak dururum. Yer kaplamaz. Tamam. Ama ısınma yapabilir. Kutu şeklinde olanları tavsiye ederim.
Stick şeklinde olanlardan uzak dururum. Yer kaplamaz. Tamam. Ama ısınma yapabilir. Kutu şeklinde olanları tavsiye ederim.