Xiaomi Mi box s uyumlu joystick

Yasin Demir

Centipat
Merhaba dostlarım bir haftadır ne kadar uğraşsamda bu cihaza uyumlu joystick bulamadım. Aynı cihazdan kullanıp da uyumlu ve oyunlarda sorunsuz çalışan joystickleri olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Android TV kullanıyorum ama galiba hiçbir joystick uymuyor.

Aynen hocam bende çok araştırdım ama sadece ya orijinal Xbox kolu veya Logitech F710 kolu uyuyor ki bunlarda aşırı pahalı neredeyse TV box fiyatıyla aynı o kadar parada verilmez yazık günahtır ya sadece basit oyunlar vvar zaten Asphalt 8 oynasam yeter beim için ama bulamıyorum işte ucuz yollu uygun kol var piyasada ama onlarda uymaz diye korkuyorum.

Aynen hocam bende çok araştırdım ama sadece ya orijinal Xbox kolu veya Logitech F710 kolu uyuyor ki bunlarda aşırı pahalı neredeyse TV box fiyatıyla aynı o kadar parada verilmez yazık günahtır ya sadece basit oyunlar vvar zaten Asphalt 8 oynasam yeter beim için ama bulamıyorum işte ucuz yollu uygun kol var piyasada ama onlarda uymaz diye korkuyorum.
Bende Philips'in Android TV var. PS4 kolu felanda olmuyor. Kablolu çakma kollarda denedim onlarda olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı