imArda Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Yakın zamanda bir TV Box almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Uday Keklikci Centipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 142 4 Ocak 2021 #2 Amazon Fire Stick'in yazılımı daha iyi. Mi Box'da bildiğim kadarıyla Wi-Fi problemleri oluyormuş. Ben Amazon Fire Stick öneriyorum. Ama araştırmadan alma. Karşılaştırmaları YouTube ve Google'de mevcut.
Amazon Fire Stick'in yazılımı daha iyi. Mi Box'da bildiğim kadarıyla Wi-Fi problemleri oluyormuş. Ben Amazon Fire Stick öneriyorum. Ama araştırmadan alma. Karşılaştırmaları YouTube ve Google'de mevcut.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ocak 2021 #3 Xiaomi Mi Box S kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Amazon Fire Stick hakkında bilgim yok.
Xiaomi Mi Box S kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Amazon Fire Stick hakkında bilgim yok.
Uday Keklikci Centipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 142 4 Ocak 2021 #4 WaIter White dedi: Xiaomi Mi box s kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Amazon fire stick hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Modeminiz kaç GHz? Sanırım 5'ten aşağı olunca sorun çıkarıyormuş. Bir çok forumda görmüştüm de.
WaIter White dedi: Xiaomi Mi box s kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Amazon fire stick hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Modeminiz kaç GHz? Sanırım 5'ten aşağı olunca sorun çıkarıyormuş. Bir çok forumda görmüştüm de.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ocak 2021 #5 Uday Keklikci dedi: Modeminiz kaç GHz? Sanırım 5'ten aşağı olunca sorun çıkarıyormuş. Bir çok forumda görmüştüm de. Genişletmek için tıkla... Modem 2.4 GHz. Bir sorun çıkmadı.
Uday Keklikci dedi: Modeminiz kaç GHz? Sanırım 5'ten aşağı olunca sorun çıkarıyormuş. Bir çok forumda görmüştüm de. Genişletmek için tıkla... Modem 2.4 GHz. Bir sorun çıkmadı.
Uday Keklikci Centipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 142 4 Ocak 2021 #6 WaIter White dedi: Modem 2.4 GHz. Bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyordum fakat okuduğum mesajlar beni çok soğuttu. Amazon Fire Stick'e yöneldim bende.
WaIter White dedi: Modem 2.4 GHz. Bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyordum fakat okuduğum mesajlar beni çok soğuttu. Amazon Fire Stick'e yöneldim bende.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ocak 2021 #7 @Uday Keklikci Şahsen sorun yaşamadım. Fakat garanti veremem. Diğer kullanan arkadaşlar da mesaj yazarsa ona göre karar verirsiniz.
@Uday Keklikci Şahsen sorun yaşamadım. Fakat garanti veremem. Diğer kullanan arkadaşlar da mesaj yazarsa ona göre karar verirsiniz.
The Engineer Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 21 Ocak 2021 #8 5 ghz wifi bağlantısında sorunsuz kullanabilirsiniz.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #9 Mi Box S kullanıyorum 4K TV ile, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 3 Şubat 2021 #10 Mi Box S daha iyi. Ben de kullanıyorum, ayrıca işlemcisi daha iyi.