Xiaomi Mi Max 2 nasıldır?

Latasho

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar sizce Xiaomi Mi Max 2 alınır mı? Alınmaz ise aynı fiyata hangi telefonları önerirsiniz? Teşekkürler.

6.4 İnç(16CM) Boyutu bulunuyor. S6 EDGE'den yaklaşık 1.3 İnç kadar daha büyüktür. Özelliklerine göre gayet uygun bir telefondur. Ancak boyutu eğer okulunda telefon kullanmak problemliyse sorun yaratabilir.

6.4 İnç(16CM) Boyutu bulunuyor. S6 EDGE'den yaklaşık 1.3 İnç kadar daha büyüktür. Özelliklerine göre gayet uygun bir telefondur. Ancak boyutu eğer okulunda telefon kullanmak problemliyse sorun yaratabilir.
Yok okulla alakası yok. Sadece sürekli götürüp getireceğim için öyle söyledim.

Bence telefonu canlı olarak git bir yerde gör bak dokun. Ona göre karar ver. Bakarsın eline oturur seversin. Telefonun özellikleri gayet iyi. Seni sadece boyutu düşündürebilir.

Bence telefonu canlı olarak git bir yerde gör bak dokun. Ona göre karar ver. Bakarsın eline oturur seversin. Telefonun özellikleri gayet iyi. Seni sadece boyutu düşündürebilir.
Yardım için teşekkürler. Almaktan vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…