Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 11 Kasım 2018 #1 Yakın zamanda Mi Mix 3 almaya karar verdim. Aklıma takılan tek bir soru var. Mi Mix 3 Türkçe destekliyor mu? Desteklemiyorsa gelir mi?
Yakın zamanda Mi Mix 3 almaya karar verdim. Aklıma takılan tek bir soru var. Mi Mix 3 Türkçe destekliyor mu? Desteklemiyorsa gelir mi?
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Kasım 2018 #2 Xesstiano dedi: Yakın zamanda Mi Mix 3 almaya karar verdim. Aklıma takılan tek bir soru var. Mi Mix 3 Türkçe destekliyor mu? Desteklemiyorsa gelir mi? Genişletmek için tıkla... Genelde internete baktığımızda Türkçe ROM işlerinden bahsediyorlar ama bence gelir. Yine de tam "emin" sayılmam.
Xesstiano dedi: Yakın zamanda Mi Mix 3 almaya karar verdim. Aklıma takılan tek bir soru var. Mi Mix 3 Türkçe destekliyor mu? Desteklemiyorsa gelir mi? Genişletmek için tıkla... Genelde internete baktığımızda Türkçe ROM işlerinden bahsediyorlar ama bence gelir. Yine de tam "emin" sayılmam.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Kasım 2018 #3 Global ROM'dan bahsediyorsan şayet henüz beta aşamasında. Çin dışındaki piyasalara açıldığında Global ROM da çıkacaktır. Garantili yollardan gelmeyen modelleri henüz almayın derim.
Global ROM'dan bahsediyorsan şayet henüz beta aşamasında. Çin dışındaki piyasalara açıldığında Global ROM da çıkacaktır. Garantili yollardan gelmeyen modelleri henüz almayın derim.