Rehber Custom ROM Xiaomi Mi Note 10 için kullanılabilecek custom ROM'lar

Dragongamer36

Decapat
Daha fazla  
Selam Xiaomi Mi Note 10 kullanmış birisi olarak kullandığım kullandığım ROM'lar.
Arrow OS:iyi bir Android 12 deneyimi sunar bu ROM'da oyun performans aşırı iyi çok akıcı fakat kişiselleştirme için kötü.

Octavi OS: İyi bir Android 13 deneyimi sunar oyun için uygun değildir ancak size tavsiyem vanilla sürümünü kurun sonradan GApps flash yapın.

CR droid: Bu ROM pek tavsiye etmem kurduktan 3-4 gün sonra bootloop girdi(Android 11)

Sakura OS: Çok iyi bir Android 11 deneyimi sunar kişiselleştirme için iyidir.

Güncel olarak sadece ArrowOS ve crDroid var, ikisi de Android 13. Dediğiniz Android 11 crDroid official sitede olan, tarihi eser kaldı o. crDroid sürümlerini ben yayınlıyorum XDA ve Telegram'da.

Güncel olarak sadece ArrowOS ve crDroid var, ikisi de Android 13. dediğiniz Android 11 crDroid official sitede olan, tarihi eser kaldı o. crDroid sürümlerini ben yayınlıyorum XDA ve Telegram'da.

Siz hangi cihazın bakıcısı sınız.

Crdroid 8 android 12 yi kurdum kesinlikle tavsiye ederim. Yukarıdaki yorumu doğru bulmuyorum. Bende ön yargılı idim, stok android 10, lineage 11, resurrection remix 10 dan sonra bir denedim hepsinden daha hızlı ve problemsiz. Aslında daha önce crdroid tecrübem kötü idi eski tablete yüklemiştim. Ama bu android 12 harika. Cihaz mi a2 jasmin sprout. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…