Xiaomi Mi Note 10 Lite alınır mı?

Centuriof

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Bu telefonu almaya karar verdim lakin bir arkadaşım AMOLED ekranın bir süre sonra çok kötü olacağını, iz bırakacağını söyledi. Günümüz AMOLED ekranlarında halen böyle bir şey var mı?

Xiaomi'nin AMOLED ekran kullanmadım ama 2 senedir Samsung S7 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok yine de o fiyata telefon alıyorsan bence kaliteli bir AMOLED ekranı vardır. Makul ayarlarda parlaklık kullanırsan.

OLED ekranlar en kaliteli ekranlardır. Güç tüketimi düşük, görüntü kalitesi yüksektir. S7 edge telefonumu başkasına verdim ve hala görüntü kalitesi şimdiki LCD ekranlı Redmi telefonlardan kat kat üstün. Tek zararı maliyetli olması ve beyaz ışık (ekranda) + yüksek sıcaklık durumunda yanık yapabilmesi.

AMOLED ekranın bir süre sonra çok kötü olacağını, iz bırakacağını söyledi.
Ekranın yüksek sıcaklıklara maruz kalması veya çok uzun saatler en yüksek parlaklıkta kalması vb. bunlar ekran yanığına neden olabilir ama 2 yıl garantisi olduğunu düşününce, sırf ekran yanığı oluşur endişesiyle vazgeçmeyin, fiyatına göre çok iyi bir telefon.

Red Mi Note 9 Pro falan almayın. Paranız yetiyorsa bu telefon en iyi tercih olacaktır. Sadece AMOLED ekranı ve batarya kapasitesi bile almak için makul bir sebep.

Merhabalar. Bu telefonu almaya karar verdim lakin bir arkadaşım AMOLED ekranın bir süre sonra çok kötü olacağını, iz bırakacağını söyledi. Günümüz AMOLED ekranlarında halen böyle bir şey var mı?

Ben daha dün aldım sorunsuz, ekranı cidden çok iyi zaten şarj konusunda 1 dakikada %2 doluyor.

Tamamdır arkadaşlar telefonu sipariş verdim. Işığa karşı yüksek hassasiyeti olan birisi olarak ekranı genellikle kısık ışıkta kullanacağım. Umarım sorunsuz teslim alır ve kullanırım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı