Xiaomi Mi Note 10 Lite Fastboot'da kalıyor

Katılım
1 Temmuz 2017
Mesajlar
1.677
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Benim arkadaşımın bir telefonu var. Başlıkta belirttiğim gibi markası Xiaomi Mi Note 10 Lite. Arkadaşım telefonuna resetleme yapmış. Sonra yanlış yerlere girmiş. Telefon açılırken fastboot yerinde kalıyor. Ben yazılımın çöktüğünü düşünüyorum. Telefona yazılım atmak için hangi yolları izlemeliyiz. Bu arada garantiye gönder vs. diyecek arkadaşlar, telefon yurt dışı olduğundan dolayı doğal olarak garantisi falan yok. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi günler.
 
Recovery menüsüne girilebiliyorsa "Wipe cache/dalvik" veya onun gibi bir seçenek olması lazım o seçeneği deneyip yeniden başlatın.
 
Google'den reiboot for android programını indir.Exit Fastboot mode seçeneğine tıkla.Her şeyi program kendisi halleder.
 
Recovery menüsüne girilebiliyorsa "Wipe cache/dalvik" veya onun gibi bir seçenek olması lazım o seçeneği deneyip yeniden başlatın.
Bir yere girdi. İşlemci sıcaklığı, Şarj yüzdesi, İnstall, Wipe, Backup, Restore, Mount, Settings, Advanced, Reboot seçenekleri var. Daha detaylı yardım edebilir misiniz? Bana İnstagram üzerinden ulaşabilirseniz çok sevinirim.
 
Wipe seçeneğini seçin ve normal şekilde yeniden başlatın biraz bekletebilir.
 

Buradan yeni bir ROM kuracaksın. Muhtemelen yanlışlıkla sistem dosyalarını sildin ya da sistem dosyasına zarar verecek yanlış işlemler yaptın.

Öncelikle Backup ekranına gelin ve EFS seçeneğini seçin. Ardından alt taraftaki çubuğu sağa kaydırıp IMEI yedeği alın. ROM yükleme/silme esnasında ben hep alıyorum eğer IMEI giderse yedeği geri yükle.

Miui Officital Stock ROM mu yüklemek istiyorsunuz yoksa custom ROM mu?

Bu arada resim, video vesaire belgelerinizi de alabilirsiniz eğer silinmediyse. Cihazı bilgisayara bağladığınızda görmesi gerek. Eğer görmezse yardımcı olabilirim, yalnız akşam müsait oluyorum.
 
Ya kanka ben telefonun sahibi ile görüştüm. Biraz korkak kendisi. Yok bir şey olur, hiç açılmaz falan diyor. Telefoncuya götürüp 100 TL verecekmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…