J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Elimde Xiaomi Mi Note 10 modeli bir telefon var. Sadece yanlış yazılım yüklenmiş. 1000-2000 TL arası bir tamir ücretiyle düzelttirip kullanmaya değer mi sizce? Yani, bu telefon hâlâ kullanılabilir mi?
Elimde Xiaomi Mi Note 10 modeli bir telefon var. Sadece yanlış yazılım yüklenmiş. 1000-2000 TL arası bir tamir ücretiyle düzelttirip kullanmaya değer mi sizce? Yani, bu telefon hâlâ kullanılabilir mi?
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 10 Haziran 2025 #2 evet değer
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Haziran 2025 #3 Telefonun durumu tam nedir çünkü 1000-2000 TL fazla açıkçası o telefonun yazılımı için,
J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 cekumi dedi: Telefonun durumu tam nedir çünkü 1000-2000 TL fazla açıkçası o telefonun yazılımı için, Genişletmek için tıkla... Yeni bir telefon gmail atılması gerekirken yanlış yazılım yüklenmiş.
cekumi dedi: Telefonun durumu tam nedir çünkü 1000-2000 TL fazla açıkçası o telefonun yazılımı için, Genişletmek için tıkla... Yeni bir telefon gmail atılması gerekirken yanlış yazılım yüklenmiş.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Haziran 2025 #5 Jinxcy dedi: Yeni bir telefon Gmail atılması gerekirken yanlış yazılım yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Sorun tam nerede telefon açılıyor mu, hangi ekran da kalıyor yoksa tepki mi vermiyor.
Jinxcy dedi: Yeni bir telefon Gmail atılması gerekirken yanlış yazılım yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Sorun tam nerede telefon açılıyor mu, hangi ekran da kalıyor yoksa tepki mi vermiyor.
J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #6 cekumi dedi: Sorun tam nerede telefon açılıyor mu, hangi ekran da kalıyor yoksa tepki mi vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Jinxcy dedi: Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Box olmadığından bir şey yapamıyoruz.
cekumi dedi: Sorun tam nerede telefon açılıyor mu, hangi ekran da kalıyor yoksa tepki mi vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Jinxcy dedi: Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Box olmadığından bir şey yapamıyoruz.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Haziran 2025 #7 Jinxcy dedi: Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Box olmadığından bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Anladım ancak size verilen fiyat bana biraz tuzlu geldi, farklı yerlerden de fiyat alın mutlaka.
Jinxcy dedi: Ekran gelmiyor, ekran yazılımı yanlış yüklenmiş. Box olmadığından bir şey yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Anladım ancak size verilen fiyat bana biraz tuzlu geldi, farklı yerlerden de fiyat alın mutlaka.
J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #8 cekumi dedi: Anladım ancak size verilen fiyat bana biraz tuzlu geldi, farklı yerlerden de fiyat alın mutlaka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ilgi alakanız için.
cekumi dedi: Anladım ancak size verilen fiyat bana biraz tuzlu geldi, farklı yerlerden de fiyat alın mutlaka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ilgi alakanız için.