Xiaomi Mi Note 3 vs Red Mi Note 7

Stâtzy

Hectopat
Arkadaşlar Mi Note 3 daha önce almıştım fakat bozdum. Ve bu resimde sol taraf Red Mi Note 7, sağ taraf ise Mi Note 3. RAM olarak Mi Note 3 daha iyi ama Red Mi Note 7'nin bataryası daha iyi. Ve çok oyun oynayan birisiyim 10-15 tane oyun yüklerim. Ve genel olarak uygulama yükledikce kasmasını istemem. Red mi Note 7 daha fazla radyasyon yayıyor. Ve Red Mi Note 7'nin Android sürümü daha yüksek. Çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim redmi note 7 al pişman olmazsın kesinlikle daha güncel ve daha iyi bir telefon redmi note 7.

Ya tamam da RAM'i daha az değil mi kasmaz mı? Ve bazı YouTube videolarında çentik sorunu varmış. Ve Mi Note 3 neden daha pahalı Red Mi Note 7'den?

Stok azalırsa fiyat artar pocophone f1 fiyatına bak, zamanında 2500e alınabiliyordu.
4 GB ram telefon için gayet yeterli 6 veya 8 işin fantazisi
Redmi note 7 daha güncel, kamera ve batarya olarak daha iyi bir telefon.
Çentik sorunu vs yok kardeşim telefon arayüzünde performansında bir sorun yok kendimde kullanıyorum.
Bu telefonu iPhone 8 ile karşılaştırdım kamera konusunda redmi note 7 saha iyi çekiyor arka kamerada, inanmayan varsa karşılaştırsın.
Radyasyon olayına gelirsek, o değerler telefonun WiFi, Bluetooth gibi özelliklerinin hepsi açıldığı anda ölçülüyor, onun için sar değeri bir samsunga göre yüksek iPhone göre düşük seviyede.

Tamam çok teşekkürler Red Mi Note 7 alacağım.
Ya bir de şu çentik acayip tilt etti beni ona alıştın mı? Aradan çıkıp durması kanser etti.
Ve telefonun arka yüzün masaya gelecek şekilde koyulduğunda tilt edici oluyor. Kamera telefonu kaldırıyor ona çözümün var mı?

Hepsi burada 50 TL ye kılıf al spıgen
Çentiği zamanla unutuyorsun gözün görmüyor. Hadi şimdiden hayırlı olsun kardeş

23 Temmuz gibi almıştım yazmayı unutmuşum, gayet memnunum çok iyi bir telefonmuş gerçekten dedikleriniz gibi, hızı , oyun performansları gayet güzel ve önceki telefonumla snapdragon özellikleri aynı olduğunu öğrenince bu telefonun dediğiniz kadar iyi olduğunu fark etmiştim. Çok teşekkürler

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Ben Mi Note 3 kullanıcısıyım. Ama arkadaşa Redmi Note 7 aldık. Redmi Note 7 çok daha güzel telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…