Xiaomi Mi Note 3 Vs Xiaomi Mi 5S

Bedirhan_tas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu iki telefon arasında kaldım.
Önceliklerim;
• Performans
•Batarya
•Güncel

Performans olarak 5S daha iyi. Kamera ve batarya tarafında ise Mi Note 3 daha iyi. Güncellik bakımından ise 5S 2016 yılının son ayında çıkmış bir model, Mi Note 3 ise 2017 yılının son çeyreğinde satışa sunulan bir model, güncellik tarafında Mi Note 3 daha yeni bir model. RAM tarafında da avantajlı olan bir model.

Anladım.Çok teşekkürler.

Peki aradaki fark 10 üzerinden kaçtır ?

İkisi arasından da ben Mi Note 3 tercih ederdim bana daha çok uyduğu için. Amaç oyunsa Mi5S çok daha üstün bir model, Mi Note 3 modeli de yeterli performansı sana oyunlarda verir ama bir SD 821-Adreno 530 ikilisi gibi iyi bir performans veremez.

Şunu da belirteyim işlemci tarafında iki telefon arasında çok büyük bir fark yok, tek çekirdekte SD 821, çoklu çekirdekte de SD 660 daha güçlüdür. İki model arasındaki temel farkı oluşturan etken GPU tarafıdır. Adreno 530, 512 modeline göre ciddi derecede daha güçlü bir modeldir. Adreno 512, 510 modelinden %30 daha performanslı bir GPU'dur. Adreno 430 bile Adreno 510 modelinden daha güçlü bir modeldi, aradaki farkı düşün artık.

Son düzenleme:
Mi note 2 var snapdragon 821 ve adreno 530 var o nasıl peki ?

Beklenmedik bir olay oldu. Tr garantili Nokia 8 sipariş ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…