O onurhan00 Kilopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar, merhaba. Xiaomi Mi router3g kullanıyorum forumlarda gördüğüm kadarıyla openwrt için bu model çok önerilmiş ama detaylı kurulumunu anlatan bir konu bulamadım konu hakkında iletişime geçip yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi Sosyal'ler Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2022
Arkadaşlar, merhaba. Xiaomi Mi router3g kullanıyorum forumlarda gördüğüm kadarıyla openwrt için bu model çok önerilmiş ama detaylı kurulumunu anlatan bir konu bulamadım konu hakkında iletişime geçip yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi Sosyal'ler
İMP. Fatih Terim Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 Aga YouTube'a falan bakarsan o modem hakkında bayağı içerik var. Xiaomi Mi WiFi R3G (Mi Wifi Router 3G / MIR3G / MI3G / R4A Gigabit) <----- kurulumu var burada.
Aga YouTube'a falan bakarsan o modem hakkında bayağı içerik var. Xiaomi Mi WiFi R3G (Mi Wifi Router 3G / MIR3G / MI3G / R4A Gigabit) <----- kurulumu var burada.