Xiaomi Mi Router AX3000t OpenWrt kurulumu nasıl yapılır?

Network kısmından interface kısmına gir br lan olan portu edit kısmına bastın ve IPv4 address yazan yerdeki 192.168.1.1 kısmını 192.168.2.1 yaptım save and apply yaptım uygulanmadı internet gitti.
bende de aynı sorun oldu çözebildiniz mi acaba ama benim modemim mi router ax3000t.

Bende de aynı sorun oldu çözebildiniz mi acaba ama benim modemim Mi Router AX3000t.

Panele giriş yapma adresini değiştirmedim ama öteki sorun Turkcell'in verdiği modemde bridge moda izin verilmediği içinmiş. Bende TurkNet'e geçtim fiber bekliyorum.

Panele giriş yapma adresini değiştirmedim ama öteki sorun Turkcell'in verdiği modemde bridge moda izin verilmediği içinmiş. Bende TurkNet'e geçtim fiber bekliyorum.
Diğer herşeyi yaptım fakat sadece ıpv4 adresini değişince herşeye baştan başlamam gerekti 3 kere o yüzden şimdilik yapmama kararı aldım biraz daha araştırmam gerek sanırım umarım siz yapabilirsiniz.

Alakasız olacak belki ama bu cihaz kablosuz Wi-Fi genişletici olarak kullanılabiliyor mu?

Alakasız olacak belki ama bu cihaz kablosuz Wi-Fi genişletici olarak kullanılabiliyor mu?

Kullanılabiliyor diye bilmekteyim denemedim hiç ama %50 bir performans kaybı oluyor diye biliyorum eğer ki Wi-Fi router değil de extender almak istiyorsanız bu fiyata daha iyi bir extender alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…