Xiaomi Mi Stick alınır mı?

Mi Box'ta ethernet portu var mı? Ben yok diye biliyordum. 2. Neslinde yok çünkü. USB Ethernet adaptörü mü kullanıyorsunuz?

Mi Box'ta Ethernet portu var mı? Ben yok diye biliyordum. 2. neslinde yok çünkü. USB Ethernet adaptörü mü kullanıyorsunuz?

Evet USB adaptör ile kullanıyorum. 4K film izlemede çok faydası oluyor, kablosuz ağım pek iyi değil, yeterli gelmiyor.

Son düzenleme:
Mi Stick 4K'dan memnunuz, uzun süre açık kalınca donma yapabiliyor, yeniden başlatınca düzeliyor. Genel olarak tavsiye ederim. Mi Box'ın yeni nesilini de alabilirsiniz.
Mi Box ile farkı tam olarak nedir?

Stick'e Drive üzerinden istediğini kurabiliyorsun zaten. Klavye, fare bağlamak konusunda işe yarıyor.
Teşekkürler değerlendireceğim, sanırım bu tarz ürünler arasında en mantıklısı yine Xiaomi.

Teşekkürler değerlendireceğim, sanırım bu tarz ürünler arasında en mantıklısı yine Xiaomi.
Bu alanda çok deneyimliler. Sadece düz Mi Stick RAM'den dolayı başarısız. Onun dışında çok başarılı Android Box'lar ve Stick'ler üretiyorlar. Ben de uzun süredir kullanıyorum bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Box almak daha mantıklı gibi, arada minimal bir fiyat farkı var ve değer gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…