IM GROOT! Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 50 17 Ağustos 2023 #1 Süper Lig maçlarını izlemek için TOD TV taraftar paketi alacağım. Taraftar paketinde Smart TV özelliği yok. Web özelliği var. Xiaomi Mi TV Stick'de maçları Google üzerinden açarsam taraftar paketi çalışır mı?
Süper Lig maçlarını izlemek için TOD TV taraftar paketi alacağım. Taraftar paketinde Smart TV özelliği yok. Web özelliği var. Xiaomi Mi TV Stick'de maçları Google üzerinden açarsam taraftar paketi çalışır mı?
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Andriod TV/TV BOX'larda TOD'u PLay Store'dan indirebilirsin. Taraftar paketi sadece Web'de var demişsin tarayıcı üzerinden girersin ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Andriod TV/TV BOX'larda TOD'u PLay Store'dan indirebilirsin. Taraftar paketi sadece Web'de var demişsin tarayıcı üzerinden girersin ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
IM GROOT! Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 50 17 Ağustos 2023 #3 Better Call Mike dedi: Andriod TV/TV BOX'larda TOD'u PLay Store'dan indirebilirsin. Taraftar paketi sadece Web'de var demişsin tarayıcı üzerinden girersin ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Donma gibi bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Giriş yapabilirim değil mi web üzerinden Xiaomi TV Stick ile ?
Better Call Mike dedi: Andriod TV/TV BOX'larda TOD'u PLay Store'dan indirebilirsin. Taraftar paketi sadece Web'de var demişsin tarayıcı üzerinden girersin ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Donma gibi bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Giriş yapabilirim değil mi web üzerinden Xiaomi TV Stick ile ?
Maslarz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #4 icardi hocam oldumu denediniz mi?
IM GROOT! Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 50 17 Ekim 2023 #5 Maslarz dedi: icardi hocam oldumu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... TOD TV almadım. İnat TV abimden donmadan gayet net bir şekilde izliyorum. Drive'a dosyayı atıp yüklemeniz gerekiyor sadece.
Maslarz dedi: icardi hocam oldumu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... TOD TV almadım. İnat TV abimden donmadan gayet net bir şekilde izliyorum. Drive'a dosyayı atıp yüklemeniz gerekiyor sadece.