M mertcansiu Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Mi Stick takılı, kapattık tekrar açılmadı. Fişi söktüm taktım oldu ama kapatmaya gerek var mı, açık dursa oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Mi Stick takılı, kapattık tekrar açılmadı. Fişi söktüm taktım oldu ama kapatmaya gerek var mı, açık dursa oluyor mu?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.376 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 mertcansiu dedi: Mi Stick takılı, kapattık tekrar açılmadı. Fişi söktüm taktım oldu ama kapatmaya gerek var mı, açık dursa oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir süre sonra uyku modu gibi bir moda geçiyor, o yüzden açamamış olabilirsiniz fişi çıkarıp takınca yeniden başlamıştır. Fişini çekin kullanmadığınız zaman, kullanırken tekrar takın.
mertcansiu dedi: Mi Stick takılı, kapattık tekrar açılmadı. Fişi söktüm taktım oldu ama kapatmaya gerek var mı, açık dursa oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir süre sonra uyku modu gibi bir moda geçiyor, o yüzden açamamış olabilirsiniz fişi çıkarıp takınca yeniden başlamıştır. Fişini çekin kullanmadığınız zaman, kullanırken tekrar takın.