Xiaomi Mi Stick vs Mi Box

NeganT

Decapat
Daha fazla  
Televizyonum 1080P'ye kadar destekliyor o yüzden hangisini alsam kararsız kaldım. Mi Box alırsam fazla bir şey fark eder mi?

Mi Box öneririm Mi Stick ucuz olduğu gibi performansıda düşük olacaktır. Yer kaplamamasını istiyorsanız Mi Stick kullanabilirsiniz.

Mi Stick'in 4k versiyonu var hem ikisinden de daha ucuz hem ikisinden de daha yeni, ben henüz herhangi bir sorun yaşamadım. Bir oturuşta 1 sezon dizi izlemişliğim var.

Bütçenizi bilemiyorum ancak ikisini de almanızı tavsiye etmem. Her ikisi de çok eski cihazlar. İkisinde de Android 9 üstü güncelleme yok. En son güncelleme 2021'de geldi. İkisinde de gelen resmi güncelleme ile cihazların tuğla (brick) olduğundan şikayet eden onlarca kullanıcı gördüm. Muhtemelen alacağınız cihazın da son güncellemesi yapılmamış olacaktır. Aldığınızda güncelleme yapmak durumunda kalacaksınız ve cihazın brick olma ihtimalini de göze alacaksınız. Ben Mi Box'umda sorun yaşamadım ama 400 TL civarında aldığım zamanlar mantıklıydı.

Bütçeniz yetiyorsa başka stick veya box cihazlara yönelmenizi öneririm. Bu konuda özellikle Mert Temizer isimli bir kişinin blog yazıları ve youtube videolarını izleyin.

Oyun oynamayacaksanız steam ve AirConsole üzerinden Stick size yeter bende ikisi de var Stick kullanıyorum daha az yer kaplıyor hem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı