Xiaomi Mi Stick vs Xiaomi Mi Box

Mehmet121

Hectopat
Daha fazla  
Televizyonumda Netflix var fakat açılmıyor(uygulamaya girdiğim zaman siyah ekran oluyor ve TV kapanıyor), YouTube'a girdiğim zaman YouTube kasıyor, telefondan vesaire bir şey yansıttığım zaman fena ses kayması ve görüntü kayması oluyor. Anlayacağınız televizyonum eski ve kötü diyebilirim. Bende bunlardan birini alacağım bunlardan birini alırsam yine kasma gibi problemler yaşar mıyım yoksa bunlara çözüm mü olur? Televizyon biraz eski kasma, ses kayması, görüntü kayması gibi sorunlar olmaz değil mi? Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Stick alırsan kasma sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsin. Bir Mi Stick kullanıcısı olarak önermiyorum. Mi Box bildiğim kadarıyla gayet hızlı ve 4K destekliyor.

cevaplarınız için teşekkürler, sanırım Mi Box alacağım.

Xiaomi Mi Box sipariş verdim fakat bir sorum daha var yukarda da belirttiğim gibi televizyon çeşitli uygulamalarda kasıyor, donuyor, görüntü ve ses kayması yapıyor, bu Xiaomi Mi Box da böyle bir sıkıntı yaşamam değil mi? Sıkıntılar düzelir mi?

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler, sanırım Mi Box alacağım.

Xiaomi Mi Box sipariş verdim fakat bir sorum daha var yukarıda da belirttiğim gibi televizyon çeşitli uygulamalarda kasıyor, donuyor, görüntü ve ses kayması yapıyor, bu Xiaomi Mi Box da böyle bir sıkıntı yaşamam değil mi? Sıkıntılar düzelir mi?

Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın, direkt Xiaomi Mi Box'un kendi donanımını kullanacaksın çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı