22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 22 Kasım 2020 #1 Xiaomi Mi Stick'e Zoom kurdum. Zoom'dan gelen seste sıkıntı yok ama benim sesim Zoom'a gitmiyor, telefonu sadece mikrofon olarak kullanabilir miyim?
Xiaomi Mi Stick'e Zoom kurdum. Zoom'dan gelen seste sıkıntı yok ama benim sesim Zoom'a gitmiyor, telefonu sadece mikrofon olarak kullanabilir miyim?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Kasım 2020 #2 Mi Box kullanıyorum mikrofonu kumandada büyük ihtimalle sizin de öyledir.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 22 Kasım 2020 #3 Wo Mic kur. Bu sayede telefonundaki mikrofonunu kullanabilirsin.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Kasım 2020 #4 22teknoloji dedi: Telefonu sadece mikrofon olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sadece derken? WO Mic kullan en sağlamı o.
22teknoloji dedi: Telefonu sadece mikrofon olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sadece derken? WO Mic kullan en sağlamı o.
22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 22 Kasım 2020 #5 Esperoja dedi: Mi Box kullanıyorum mikrofonu kumandada büyük ihtimalle sizin de öyledir. Genişletmek için tıkla... Öyle de yazılımsal bir hata muhtemelen 246941 dedi: Wo Mic kur. Bu sayede telefonundaki mikrofonunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Sadece derken? WO Mic kullan en sağlamı o. Genişletmek için tıkla... Wo Mic'i telefona kurdum started USB falan diyor Xiaomi Mi stick te USB girişi yok TV USB girişine mı takacağım. Bir sorun ile daha karşılaştım bluetooth ile telefonu mi stick'e bağalayamıyorum çözümünü bilen var mı ? Son düzenleme: 23 Kasım 2020
Esperoja dedi: Mi Box kullanıyorum mikrofonu kumandada büyük ihtimalle sizin de öyledir. Genişletmek için tıkla... Öyle de yazılımsal bir hata muhtemelen 246941 dedi: Wo Mic kur. Bu sayede telefonundaki mikrofonunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Sadece derken? WO Mic kullan en sağlamı o. Genişletmek için tıkla... Wo Mic'i telefona kurdum started USB falan diyor Xiaomi Mi stick te USB girişi yok TV USB girişine mı takacağım. Bir sorun ile daha karşılaştım bluetooth ile telefonu mi stick'e bağalayamıyorum çözümünü bilen var mı ?