22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 29 Aralık 2020 #1 Xiaomi Mi Stick'te çalışan Bluetooth fare uygulaması var mı?
FAHRİ FURKAN BERKAY Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 Evet hocam var.
22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 29 Aralık 2020 #3 FAHRİ FURKAN BERKAY dedi: Evet hocam var. Genişletmek için tıkla... İsmi nedir ?
FAHRİ FURKAN BERKAY Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 birsürü markanın var hocam internetten bakarsanız bulursunuz önerim hepsiburada hocam
22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 29 Aralık 2020 #5 FAHRİ FURKAN BERKAY dedi: birsürü markanın var hocam internetten bakarsanız bulursunuz önerim hepsiburada hocam Genişletmek için tıkla... Uygulama sordum uygulamayı telefona kuracağım ve daha sonra bluetooth veya wi-fi ile mi stick e bağlanıp telefonu fare olarak kullanacağım
FAHRİ FURKAN BERKAY dedi: birsürü markanın var hocam internetten bakarsanız bulursunuz önerim hepsiburada hocam Genişletmek için tıkla... Uygulama sordum uygulamayı telefona kuracağım ve daha sonra bluetooth veya wi-fi ile mi stick e bağlanıp telefonu fare olarak kullanacağım
FAHRİ FURKAN BERKAY Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #6 22teknoloji dedi: Uygulama sordum uygulamayı telefona kuracağım ve daha sonra bluetooth veya wi-fi ile mi stick e bağlanıp telefonu fare olarak kullanacağım Genişletmek için tıkla... aaaaa pardon malesef konuyu anlayamadım dediğin şekilde ise uygulama bilmiyorum
22teknoloji dedi: Uygulama sordum uygulamayı telefona kuracağım ve daha sonra bluetooth veya wi-fi ile mi stick e bağlanıp telefonu fare olarak kullanacağım Genişletmek için tıkla... aaaaa pardon malesef konuyu anlayamadım dediğin şekilde ise uygulama bilmiyorum