Xiaomi mi Tecno mu?

rolexxxx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce yaklaşık 14.000 ₺ ye Tecno Camon 20 Pro 5G 256 GB aldım. Sizce aynı fiyata alabileceğim daha iyi bir Xiaomi cihaz var mı? Ona göre iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabileceğin daha iyi Samsung telefon bulunuyor. Xiaomi ikinci el ve yurt dışı olarak bulma ihtimalin var.

Merhaba, az önce yaklaşık 14.000 ₺ ye Tecno Camon 20 Pro 5G 256 GB aldım. Sizce aynı fiyata alabileceğim daha iyi bir Xiaomi cihaz var mı? Ona göre iade edeceğim.
Dün sipariş verdim nasıl cihaz bana henüz ulaşmadı?

Dün sipariş verdim nasıl cihaz bana henüz ulaşmadı?
açmadım telefonu ona göre iade edeceğim mevcut kullandığım telefon 14pro maxtı 2. telefon olarak android telefon lazımdı sosyal medyada takılmak için media markta girdim çalışanlara sordum bunu önerdiler satmak için midir bilemem ama son zamanlarda baya reklamını gördüğüm için gelişi güzel alıp çıktım güzel telefona benziyor

İkisi de kötü cihaz. Samsung daha iyi tercih olacaktır. Ben sizin yerinizde olsaydım A54 alırdım.
açıkçası telefonlardan anlamıyorum android telefon lazımdı ek olarak sosyal medyada takılacağım mevcut telefonum iphone 14promax mağazaya girdim rastgele bunu aldım ama paketini daha açmadım rezil rüsva denecek kadar kötü mü?

Techno güven kazanamamış bir marka onun dışında kendini kanıtlamış telefonlar var o fiyatlarda.

Redmi 10 Pro alabilirsin garip bir şekilde bu model Snapdragon işlemcisi kullanıyor ekran kartı biraz korkutabilir o kadar RAM 6+2 işletim sistemi çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…