Başlıktaki gibi müzik dinlemek için kulaklığa ihtiyacım var. Asıl mevzu ses kalitesi olduğu için kablolu olsa da olur ama Bluetooth tercihim bu olmazsa öneri alabilirim. Bütçem bu civarlarda.
Başlıktaki gibi müzik dinlemek için kulaklığa ihtiyacım var. Asıl mevzu ses kalitesi olduğu için kablolu olsa da olur ama Bluetooth tercihim bu olmazsa öneri alabilirim. Bütçem bu civarlarda.
Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum gerek ses seviyesi gerek bass seviyesi kendini hissettiyor. En önem verdiğim dışarıya ses vermesiydi onu da sesi Full açmazsam dışarıya ses vermiyor. Tavsiye ederim bu kulaklığı.
Trendyol pişmanlıktır hocam hatalı ürünlere genelde yardım etmiyorlar elinde patlıyor ben klavyemi Trendyol'dan satıcısına bakıp kendi sitesinden aldım.
Trendyol pişmanlıktır hocam hatalı ürünlere genelde yardım etmiyorlar elinde patlıyor ben klavyemi Trendyol'dan satıcısına bakıp kendi sitesinden aldım.
2 yıl önce 140Tl’ye satın aldığım kulaklığım. Malzeme kalitesi vasattır, ses kaliteside ortalamadır. Ne çok iyi bir sesi vardır nede çok kötü. Eğer ana amaç ses kalitesi ise aynı fiyattaki kablolu kulaklıklar daha kaliteli ses verir. Ve evet, kutusunun kapağı çok narindir. Benim kapak kırıldı 2 yıllık süreçte. Bu şekilde kullanıyodum ki kutuyu kaybettim.