teksoruluküye Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, 35 dB Ses, 28 Saat Çalma, Mikrofonlu, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, 35 dB Ses, 28 Saat Çalma, Mikrofonlu, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Bu kulaklığı kullanan varsa önerir mi ya da konuyla ilgili olan varsa 200-400 tl arası kablosuz kulaklık önerebilirse şimdiden çok teşekkürler.
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, 35 dB Ses, 28 Saat Çalma, Mikrofonlu, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, 35 dB Ses, 28 Saat Çalma, Mikrofonlu, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Bu kulaklığı kullanan varsa önerir mi ya da konuyla ilgili olan varsa 200-400 tl arası kablosuz kulaklık önerebilirse şimdiden çok teşekkürler.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #2 Kullanıyorum, güzel kulaklık ancak bu fiyata değecek bir kulaklık değil.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 9 Temmuz 2022 #3 Kullanıyorum, ben de bu fiyata satın almıştım. Oyun olarak alacaksanız gecikme yapıyor fakat müzik konusunda ses kalitesi iyi.
Kullanıyorum, ben de bu fiyata satın almıştım. Oyun olarak alacaksanız gecikme yapıyor fakat müzik konusunda ses kalitesi iyi.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #4 xakiran dedi: Kullanıyorum, ben de bu fiyata satın almıştım. Oyun olarak alacaksanız gecikme yapıyor fakat müzik konusunda ses kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... Kulaklık da ki tuşa 3 kere basarsanız gecikme olmuyor. Ben bu şekilde kullanıyorum gecikme olmuyor.
xakiran dedi: Kullanıyorum, ben de bu fiyata satın almıştım. Oyun olarak alacaksanız gecikme yapıyor fakat müzik konusunda ses kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... Kulaklık da ki tuşa 3 kere basarsanız gecikme olmuyor. Ben bu şekilde kullanıyorum gecikme olmuyor.
teksoruluküye Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 06 Fil Necati dedi: Kullanıyorum, güzel kulaklık ancak bu fiyata değecek bir kulaklık değil. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önerceğin başka kulaklık var mı ?
06 Fil Necati dedi: Kullanıyorum, güzel kulaklık ancak bu fiyata değecek bir kulaklık değil. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önerceğin başka kulaklık var mı ?