EmirhanCalisir Femtopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Merhaba, Xiaomi Mi TV stick almayı düşünüyorum. Herhangi bir HDMI girişi olan monitörüm ile birlikte problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim?
Merhaba, Xiaomi Mi TV stick almayı düşünüyorum. Herhangi bir HDMI girişi olan monitörüm ile birlikte problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim?
Iron Hipster Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şef 1 Şubat 2021 #2 Kullanabilirsiniz hocam.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 EmirhanCalisir dedi: Merhaba, Xiaomi Mi TV stick almayı düşünüyorum. Herhangi bir HDMI girişi olan monitörüm ile birlikte problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz... Söz konusu cihaz TV'yi monitör olarak kullanmaktadır.
EmirhanCalisir dedi: Merhaba, Xiaomi Mi TV stick almayı düşünüyorum. Herhangi bir HDMI girişi olan monitörüm ile birlikte problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz... Söz konusu cihaz TV'yi monitör olarak kullanmaktadır.