Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 660 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 27 Mart 2021 #1 Merhabalar; Şu anda mevcut olarak Tivibu uydu kullanıyorum. Çanak antendeki sıkıntılar yüzdenden görüntü alamıyorum. Ben şimdi gidip Xiaomi Mi TV stick alsam ona herhangi bir uygulama yükleyip (ücretli / ücretsiz) ulusal kanalları izleyebilir miyim?
Merhabalar; Şu anda mevcut olarak Tivibu uydu kullanıyorum. Çanak antendeki sıkıntılar yüzdenden görüntü alamıyorum. Ben şimdi gidip Xiaomi Mi TV stick alsam ona herhangi bir uygulama yükleyip (ücretli / ücretsiz) ulusal kanalları izleyebilir miyim?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 27 Mart 2021 #2 Ücretli olarak uygulama yoktu sanırsam. Korsan yollar ile TV yayınları izlenebiliyor ama.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 27 Mart 2021 #3 APK var iptv diye geçiyor onlarla izlersiniz.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mart 2021 #4 Hiç olmazsa YouTube üzerinden canlı ulusal kanalların yayınlarını seyredebilirsin.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 660 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 27 Mart 2021 #5 AsLegolas dedi: APK var IPTV diye geçiyor onlarla izlersiniz. Genişletmek için tıkla... laislabonita dedi: Hiç olmazsa YouTube üzerinden canlı ulusal kanalların yayınlarını seyredebilirsin. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: Ücretli olarak uygulama yoktu sanırsam. Korsan yollar ile TV yayınları izlenebiliyor ama. Genişletmek için tıkla... Vodafone TV yükleniyor mu?
AsLegolas dedi: APK var IPTV diye geçiyor onlarla izlersiniz. Genişletmek için tıkla... laislabonita dedi: Hiç olmazsa YouTube üzerinden canlı ulusal kanalların yayınlarını seyredebilirsin. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: Ücretli olarak uygulama yoktu sanırsam. Korsan yollar ile TV yayınları izlenebiliyor ama. Genişletmek için tıkla... Vodafone TV yükleniyor mu?
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 27 Mart 2021 #6 Google Play Store'un Tv'lere özel mağazası oluyor orda var mı bilmiyorum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 27 Mart 2021 #7 Connor01 dedi: Vodafone TV yükleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Kendi Mİ stickimden baktım ve Play Store'da yok.
Connor01 dedi: Vodafone TV yükleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Kendi Mİ stickimden baktım ve Play Store'da yok.
emrahyildirim82 Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #8 Puhu ya da Blue TV de dediğin kanallar ücretsiz aç izle.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 660 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 27 Mart 2021 #9 emrahyildirim82 dedi: Puhu'ya da Blue TV de dediğin kanallar ücretsiz aç izle. Genişletmek için tıkla... Mi TV'de açılıyor mu? Chitoge Kirisaki dedi: Kendi mi stickimden baktım ve Play Store'da yok. Genişletmek için tıkla... Sana zahmet bir de Tivibu GO yükleniyor mu bakar mısın?
emrahyildirim82 dedi: Puhu'ya da Blue TV de dediğin kanallar ücretsiz aç izle. Genişletmek için tıkla... Mi TV'de açılıyor mu? Chitoge Kirisaki dedi: Kendi mi stickimden baktım ve Play Store'da yok. Genişletmek için tıkla... Sana zahmet bir de Tivibu GO yükleniyor mu bakar mısın?
yeahbro Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 33 27 Mart 2021 #10 Mi Box ile BluTv uygulaması üzerinden ulusal kanalları izleyebiliyorum.