E Emre498 Decapat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 96 21 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, başlıktaki cihazdan aldım fakat nasıl süper lig maçlarını izleyeceğim bilmiyorum, bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
Arkadaşlar, başlıktaki cihazdan aldım fakat nasıl süper lig maçlarını izleyeceğim bilmiyorum, bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.056 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 21 Eylül 2020 #2 Ip tv satın alman gerekir.
E Emre498 Decapat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 96 21 Eylül 2020 #3 Takeshi Kovacs dedi: IP TV satın alman gerekir. Genişletmek için tıkla... Nereden satın alınıyor ve yasal bir yol mu? Pek bilmedigim için yardimcı olursaniz sevinirim.
Takeshi Kovacs dedi: IP TV satın alman gerekir. Genişletmek için tıkla... Nereden satın alınıyor ve yasal bir yol mu? Pek bilmedigim için yardimcı olursaniz sevinirim.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.056 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 21 Eylül 2020 #4 Emre498 dedi: Nereden satın alınıyor ve yasal bir yol mu? Pek bilmedigim için yardimcı olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Iptv kullanmak yasal fakat ip tv aracılığı ile paralı yayınları izlemek suçtur. Ayrıca her ip tv sağlayıcısına güven olmaz çoğu dolandırıcı olabiliyor. Ben vizyon ip tv kullanıyorum, reklam gibi algılanacak ama 1.5 yıldır sorun yaşamadım.
Emre498 dedi: Nereden satın alınıyor ve yasal bir yol mu? Pek bilmedigim için yardimcı olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Iptv kullanmak yasal fakat ip tv aracılığı ile paralı yayınları izlemek suçtur. Ayrıca her ip tv sağlayıcısına güven olmaz çoğu dolandırıcı olabiliyor. Ben vizyon ip tv kullanıyorum, reklam gibi algılanacak ama 1.5 yıldır sorun yaşamadım.