Furkanm Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 55 25 Haziran 2021 #1 Merhaba. Bugün internetten sipariş ettiğim Xiaomi Mi TV stick cihazım elime ulaştı ancak cihazı HDMI üzerinden 1 TV ve 1 monitöre bağlamayı denedim fakat 2 cihazda da sinyal yok hatası aldım. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Merhaba. Bugün internetten sipariş ettiğim Xiaomi Mi TV stick cihazım elime ulaştı ancak cihazı HDMI üzerinden 1 TV ve 1 monitöre bağlamayı denedim fakat 2 cihazda da sinyal yok hatası aldım. Sizce ne yapmalıyım?
KS KS Furkanm Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 55 25 Haziran 2021 #11 T.t dedi: Büyük ihtimalle cihazda problem var iade edip yeni almanızı öneririm. 15 gün olmadıysa eğer. Genişletmek için tıkla... Hayır ürün bugün geldi. İlgilendiğiniz için teşekkürler Artı 0 Eksi
T.t dedi: Büyük ihtimalle cihazda problem var iade edip yeni almanızı öneririm. 15 gün olmadıysa eğer. Genişletmek için tıkla... Hayır ürün bugün geldi. İlgilendiğiniz için teşekkürler
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 25 Haziran 2021 #12 Furkanm dedi: Hayır ürün bugün geldi. İlgilendiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Furkanm dedi: Hayır ürün bugün geldi. İlgilendiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.