A AhmethanT Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 İnternette orijinal parça bulamadım veya orijinale yakın hep bir sıkıntısı olduğu söyleniyor. Nereden alabileceğimi bilen var mı?
İnternette orijinal parça bulamadım veya orijinale yakın hep bir sıkıntısı olduğu söyleniyor. Nereden alabileceğimi bilen var mı?
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #2 Xiaomi yetkili servislerinden bulabilirsin.
A AhmethanT Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 AzIsırılmışElma dedi: Xiaomi yetkili servislerinden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uşakta yaşıyorum da burada yok sanırım websitesi flan var mı biliyor musunuz?
AzIsırılmışElma dedi: Xiaomi yetkili servislerinden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uşakta yaşıyorum da burada yok sanırım websitesi flan var mı biliyor musunuz?
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #4 AhmethanT dedi: Uşakta yaşıyorum da burada yok sanırım websitesi flan var mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Google'a Xiaomi uşak yetkili servis yazınca çıkar. Garantisi varsa ve garanti kapsamında bir arızası varsa onlar halleder ve senden para almazlar.
AhmethanT dedi: Uşakta yaşıyorum da burada yok sanırım websitesi flan var mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Google'a Xiaomi uşak yetkili servis yazınca çıkar. Garantisi varsa ve garanti kapsamında bir arızası varsa onlar halleder ve senden para almazlar.