İyi üründür. Ben ttnet fiber hattım için kullanıyorum. Orjinal yazılımında arada wi-fi kesintileri oluyordu. OpenWrt yükledim gpondan direk alıyorum interneti. Oyun için lan kablosu takıyordum ama şimdi gerek görmüyorum. Gayet iyi bana göre.
Hayır bu ürün modem değildir. Kablolu bağlantı sağlayan modemi kablosuza erişime çeviren veya mevcut modemin çekim gücünün yetersiz olduğu durumlarda sinyal güçlendiren, yenileyen bir router aygıtıdır. Öncelikle ihtiyacınızın ne olduğunu belirlemelisiniz.
Modem ihtiyacınız var ise;
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Çekim gücü arıyorsan MediaTek chipsetli bir cihaz almamanı öneririm onun yerine Qualcomm chipsetli bir cihaz alabilirsin.
Sepette 40 TL indirim ile Hepsiburada üzerinden bu cihazı alabilirsin.
Bunu bir modemden ethernet kablosu ile dağıtıcı haline getirebiliyor muyuz? Hiç bulamadım bu konuda içerik. İstediğim şey eski modemden buna kablolu bağlantı ile bağlayıp, 5ghz özelliğinden faydalanarak kablosuz özelliğini kullanmak.