Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 ping yükseliyor

Sinoeis

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Kullandığım ana modem salonda. Ben odamdaki kasam için Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 Router 4A model bir repeater aldım. Repeater'ı ethernet ile kasaya bağlayınca Ping'de dalgalanmalar oluyor. Ping sonucunun görselini ekliyorum. Ne yapmam lazım? Aldığım Repeater'ı iade edip kasa anakartına Wi-Fi kartı alma konusunda kararsız kaldım. Yorumunuz ne olur? Teşekkürler...
ping.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Repeater cihazınızda dalgalanma olmasının birçok nedeni olabilir. Özellikle modem ile repeater arasında mikrodalga fırın gibi cihazlar varsa bunlar dalgalanmaya sebep olabilir. Ya da kalın duvarlar sinyali kesiyor da olabilir. Kasa için Wi-Fi kart almanız büyük ihtimalle sonucu değiştirmeyecektir. Bu arada modemin modeli nedir? Çünkü eğer modeminiz 5 GHz bandını desteklemiyorsa, repeater'in AC olması hiçbir işe yaramaz. Yine 2.4 GHz üzerinden bağlandığı için kısa mesafede kopmalar ve dalgalanmalar olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı