Xiaomi Mi Wi-Fi Pro gözükmüyor

Daha fazla  
Merhaba konu başlığındaki ürünü satın aldım. Kurulumunu yaptım fakat Wi-Fi'de herhangi bir farklı ağ çıkmıyor hala aynı internete bağlanmaya devam ediyorum. Ben kendine bir ağ oluşturacak ona bağlanacağım sanıyordum. Kurulu olmasına ve Wi-Fi'ya bağlı olmama rağmen bağlı cihaz sayısı da 0 yazıyor anlamış değilim.

Ev ağı ile aynı ada sahip bir ağ oluştur seçeneği aktif ise öyle olur.

Hocam Mi Home uygulamasından bakıyorsunuz değil mi cihaza girince orada olması lazım. Aynı cihaz bende de var.

Hocam Mi Home uygulamasından bakıyorsunuz değil mi cihaza girince orada olması lazım. Aynı cihaz bende de var.

Eki Görüntüle 1508705

Şimdi anladım tamamdır. Ben direk Wi-Fi dolaşımı açıyordum altındakini ellemeden sorun ondan kaynaklıymış. Ama cihazdan hiç memnun kalmadım 100 Mbps internetim var üst katta 50 Mbps çekiyordu bu cihazı kurdum modem sinyal kalitesi dediğine göre %80 çok iyi yazıyor fakat 50 Mbps olan net 12 Mbps'ye düştü şaka gibi.

Açıkçası bende beğenmiyorum şimdiki aklım olsa TP-Link'in elektrik üzerinden internet ileten cihazını alıp kablolu olarak bağlanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…