ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 338 10 Eylül 2022 #1 Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 10 Eylül 2022 #2 ömer ince dedi: Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Alanlar kopma oluyor diyorlardı.
ömer ince dedi: Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Alanlar kopma oluyor diyorlardı.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 ömer ince dedi: Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum, kopma gibi bir sorun yaşamadım çekim gücü artıyor. Memnunum.
ömer ince dedi: Evle aramizda sadece 10-20 metre bahçe olan oto yıkamacı Wi-Fi şifresini bizimle paylaştı. Ben şimdi odama bu routerdan alsam ne kadar etkili olur? Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps YakınlaÅtırıcı Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YakınlaÅtırıcı - Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum, kopma gibi bir sorun yaşamadım çekim gücü artıyor. Memnunum.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 10 Eylül 2022 #4 06 Fil Necati dedi: 2 yıldır kullanıyorum, kopma gibi bir sorun yaşamadım çekim gücü artıyor. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Üst kattan alt kata çekim gücünü verir mi?
06 Fil Necati dedi: 2 yıldır kullanıyorum, kopma gibi bir sorun yaşamadım çekim gücü artıyor. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Üst kattan alt kata çekim gücünü verir mi?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 Singua dedi: Üst kattan alt kata çekim gücünü verir mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ancak ben 4+1(180m2) evde yaşıyorum modem girişte odam en dipte çekim gücünü güzel bir şekilde arttırıyor.
Singua dedi: Üst kattan alt kata çekim gücünü verir mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ancak ben 4+1(180m2) evde yaşıyorum modem girişte odam en dipte çekim gücünü güzel bir şekilde arttırıyor.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 10 Eylül 2022 #6 06 Fil Necati dedi: Bilemiyorum ancak ben 4+1(180 M.2) evde yaşıyorum modem girişte odam en dipte çekim gücünü güzel bir şekilde arttırıyor. Genişletmek için tıkla... Araya beton duvar giriyor benim odam yukarıda çarprazda biraz modem aşağı katta salonda yerde olduğu için çekmiyor hiç alıp denemek lazım.
06 Fil Necati dedi: Bilemiyorum ancak ben 4+1(180 M.2) evde yaşıyorum modem girişte odam en dipte çekim gücünü güzel bir şekilde arttırıyor. Genişletmek için tıkla... Araya beton duvar giriyor benim odam yukarıda çarprazda biraz modem aşağı katta salonda yerde olduğu için çekmiyor hiç alıp denemek lazım.